Welkom bij Dekker Projectontwikkeling


Wij zijn een kleine maar ambitieuze ontwikkelaar van vastgoed. Onze passie is het ontwikkelen, vermarkten en realiseren van duurzame woningen en vastgoed projecten. Dit doen we voor eigen rekening en risico maar ook voor opdrachtgevers met grondposities. Wij hebben een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in het ontwikkelen van woningen, commercieel- en maatschappelijk vastgoed in binnenstedelijk gebied waardoor wij snel en zeer effectief kunnen schakelen.

 

Duidelijke focus

Onze focus ligt op projecten die op korte termijn ontwikkeld kunnen worden. In het bijzonder de woningbouwprojecten en binnenstedelijke herstructureringen tot circa 50 woningen zijn we gespecialiseerd en dus sterk. 

Binnenstedelijke ontwikkelingen

De  complexere binnen stedelijke herstructureringen en uitbreidingen worden in Dekker Projectontwikkeling ontwikkeld. Kijkt u bij onze projecten naar een aantal referentie projecten. Vooral in zorg- en detailhandelgerichte ontwikkelingen weten we de juiste en snelste wegen te bewandelen. Daarnaast hebben we ook verschillende projecten met een recreatie, maatschppelijk en detailhandelbestemming.

Landschappelijk Bouwen

De landelijke bouwprojecten waarbij er de mogelijkheid is om iets terug te doen van het Landschap pakken we altijd met twee handen aan. Dit zijn met name Ruimte voor Ruimte regelingen en het herbestemmen van onbebouwde grond. Deze ontwikkelingen vinden plaats in ErfGoed Landelijk Bouwen. Dekker  participeert in deze werkmaatschappij en al haar landelijke projecten worden hierin ontwikkeld. 

Aankopen gronden

Vanuit onze visie “duurzame woningen op top locaties voor reële prijzen”, verwerven wij alleen gronden en projecten tegen de reële waarde. Wij hebben maar enkele dagen nodig om te bepalen of een grondpositie of project interessant genoeg is. Omdat we ook kunnen financieren kan de zaak vervolgens snel beklonken zijn. Hier hebben alle betrokkenen voordeel bij.

Kiezen voor Dekker Projectontwikkeling

Ontwikkelen is maatwerk en daarom op ons lijf geschreven. Juist omdat wij niet gebonden zijn aan partijen maar de juiste samenwerkingen kunnen opzoeken. Wij hebben gedegen kennis, ervaring en hebben een uitgebreid netwerk.

Dekker Projectontwikkeling ontwikkelt goed!

 

 

 

Wilt u meer informatie over Dekker Projectontwikkeling?


Neem dan telefonisch contact met ons op via 072-5115373 of mail ons en we geven u een duidelijke toelichting en antwoord. Mooi moment om nader kennis te maken!