Welkom bij Dekker Projectontwikkeling


Wij zijn een kleine maar ambitieuze ontwikkelaar van vastgoed. Onze passie is het ontwikkelen, vermarkten en realiseren van duurzame woningen en vastgoed projecten. Dit doen we voor eigen rekening en risico maar ook voor opdrachtgevers met grondposities. Wij hebben een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in het ontwikkelen van woningen, commercieel- en maatschappelijk vastgoed in binnenstedelijk gebied waardoor wij snel en zeer effectief kunnen schakelen.

 

Landelijk Bouwen

Met ErfGoed Landelijk Bouwen ontwikkelen wij landelijke woningbouw projecten. Met uitzondering van Limburg zijn wij actief in alle Provincies. De projecten varieren van 4 tot 60 woningen, van authentieke dorpjes zoals Ansen tot aan grotere steden zoals Amstelveen. De focus ligt met name op onbebouwd gronden zoals weilanden en bebouwde gronden zoals agrarische ondernemingen en/ of  vervallen gebouwen. Als het plan landelijk kan worden willen we er graag iets mee doen. De Ruimte voor Ruimte regeling 

Binnenstedelijke ontwikkelingen

De  complexere binnen stedelijke herstructureringen en uitbreidingen worden in Dekker Projectontwikkeling ontwikkeld. Kijkt u bij onze projecten naar een aantal referentie projecten. Vooral in zorg- en detailhandelgerichte ontwikkelingen weten we de juiste en snelste wegen te bewandelen. Daarnaast hebben we ook verschillende projecten met een recreatie, maatschappelijke en detailhandelbestemming.

Vastgoed portefeuille en verhuur

Door de jaren heen hebben wij verschillende locaties, gebouwen en woningen verworven. Het deel wat wordt herontwikkeld wordt tijdelijk verhuurd, het overige deel wordt permanent verhuurd. Naast de commerciele verhuur is ons huurbeleid met name gericht op sociale woningbouwhuur. 

Aankopen gronden

Vanuit onze visie “duurzame woningen op top locaties voor reële prijzen”, verwerven wij alleen gronden en projecten tegen de reële waarde. Wij hebben maar enkele dagen nodig om te bepalen of een grondpositie of project interessant genoeg is. Omdat we ook kunnen financieren kan de zaak vervolgens snel beklonken zijn. Hier hebben alle betrokkenen voordeel bij.

 

Wilt u meer informatie over Dekker Projectontwikkeling?


Neem dan telefonisch contact met ons op via 072-5115373 of mail ons en we geven u een duidelijke toelichting en antwoord. Mooi moment om nader kennis te maken!