Projectnieuws

13 berichten gevonden

Bestemmingsplan Knooperf vastgesteld

12-12-2016 Maandag 12 december 2016 heeft de gemeenteraad unaniem ingesteld met de vaststelling van het bestemmingsplan Knooperf de Veldoer. Met de vaststelling van het bestemmingsplan wordt de bouw van een 12-tal woningen rondom een knooperf mogelijk gemaakt.
Lees hier het bericht in de Tubantia.

Sloop Erve Wink te Ansen gestart

11-11-2016 Havik Sloopwerken is deze week gestart met de sloop van ’De Kameel’ in Ansen. Deze inmiddels sterk vervallen boerderij met schuren is de laatste maanden niet meer herkenbaar als kameel (boerderij met bultig dak) omdat het dak bijna geheel is ingestort. 
HuneBouw B.V. start…

Start sloop Erve Wink november

25-10-2016 Deze week is de goedkeuring van Woningborg ontvangen voor de bouw van de twee halfvrijstaande woningen en de drie geschakelde woningen. Dit betekend dat alle opschortende voorwaarden zijn vervult en dat de sloop, het bouwrijp maken én daarna de bouw van deze vijf woningen kan aanvangen.
De start…

Bouw Linden Erven te Uffelte gestart

08-06-2016 Technisch weer was het op deze fraaie dinsdag 7 juni jl.. De eerste woningen op het plan Linden Erven zijn in aanbouw. De palen zijn geslagen en de fundering is gestort. De oplevering van deze woningen zal begin 2017 zijn.
Mede door de start bouw zijn er de laatste weken meerdere woningen en…

Geslaagde start verkoop Erve Wink

03-04-2016 Op zaterdag 2 april is de verkoop gestart van het project Erve Wink. Geintresseerden waren van harte welkom om op locatie alle informatie in ontvangst te nemen van het project. 
Direct bij de entree zaten de posters op de bouwhekken zodat men een goed beeld kreeg van het project en dan met…

bericht 6 t/m 10
vorige-1-2-3-volgende