Projectnieuws

11 berichten gevonden

Ook in Ansen zijn de koeien weer van stal

11-04-2017 Ook in het fraaie Ansen lopen de koeien weer in de weide. Het levert heerlijke beelden op...met op de achtergrond de Prinses op de Es.

Bouw Erve Wink gestart

09-02-2017 Deze week is HuneBouw gestart met de bouw van de geschakelde woningen op plan Erve Wink. Hunebouw verwacht de woningen dit jaar nog te kunnen opleveren waarna het plan verder ingericht kan worden.
Ook is de hovenier gestart met het aanplanten van de eerste bomen zodat deze al goed geworteld…

Sloop Erve Wink te Ansen gestart

11-11-2016 Havik Sloopwerken is deze week gestart met de sloop van ’De Kameel’ in Ansen. Deze inmiddels sterk vervallen boerderij met schuren is de laatste maanden niet meer herkenbaar als kameel (boerderij met bultig dak) omdat het dak bijna geheel is ingestort. 
HuneBouw B.V. start…

Start sloop Erve Wink november

25-10-2016 Deze week is de goedkeuring van Woningborg ontvangen voor de bouw van de twee halfvrijstaande woningen en de drie geschakelde woningen. Dit betekend dat alle opschortende voorwaarden zijn vervult en dat de sloop, het bouwrijp maken én daarna de bouw van deze vijf woningen kan aanvangen.
De start…

Geslaagde start verkoop Erve Wink

03-04-2016 Op zaterdag 2 april is de verkoop gestart van het project Erve Wink. Geintresseerden waren van harte welkom om op locatie alle informatie in ontvangst te nemen van het project. 
Direct bij de entree zaten de posters op de bouwhekken zodat men een goed beeld kreeg van het project en dan met…

bericht 1 t/m 5
vorige-1-2-3-volgende